Dobrodošli, mi smo multidisciplinarni studio s uredom u Opuzenu. S više od pet godina iskustva u radu s poslovnim korisnicima, na Hrvatskom tržištu, naš tim nudi savršen omjer tradicionalnih i moderno - kreativnih usluga. Naš pristup je profesionalan, sve ostalo po dogovoru.
Radio Narona d.o.o.,  Metković
Koncept Logotipa za Radio Narona
Za Radio Narona odradili smo kompletan vizualni identitet, ovo su samo neki od prijedloga za ovog klijenta. Logotip je koncepcijski zamišljen kao moderan, dinamičan i vizualno vrlo upečatljiv.
Radio Narona d.o.o. Metković
Koncepti i predlozi za Web stranicu radija
Temelji za koncept Web stranice za ovog klijenta bili su jednostavno, moderno, elegantno. Klijentov zahtjev je bio odmaknuti se od standardnih web stranica za radijske postaje, u smislu dnevnih novosti i klasičnih dnevnih vijesti, u skladu s zahtjevom, predložili smo ova rješenja. Dosta vizualno upečatljiv dizajn, s Ajax podlogom, automatskim modulima i Live audio streamingom u realnom vremenu.  
Amadeus d.o.o., Ploče (Pioneer)
Predlozi za Amadeus d.o.o. (Web stranica, letak, Pioneer letak, Akcijski letak)
Najveći izazov za predlog web stranice bio nam je uskaditi veliki broj podataka i artikala u jednu jednostavnu stanicu laganu za krajnjeg korisnika. Upravo krećemo u izradu ovih web stranica koje će imati mogućnost kupovine i narudžbe artikala preko interneta i samostalne izmjene sadržaja. Prilično zanimljivo !

Letak za ovog klijenta zamišljen je kao vizualno drugačije rješenje od standardnih, odlučili smo efektima i sjenama objaviti rat tisku. Letak za Pioneer imao je zadatak slijediti Pioneerov, već izgrađen, identitet i biti vizualno vrlo upečatljiv, posebno smo ponosni na ovo rješenje. 
Artuković Elektronika d.o.o. - Katalog rasvjete
Koncept kataloga rasvjete
Katalog rasvjete za ovog klijenta zamišljen je kao direktna prezentacija artikala, s osnovnim podacima i jednostavnim i ekskluzivnijim dizajnom. 
Razni koncepti portala, web stanica i web trgovina
UT - Zagreb, Novi Val - Zagreb, Učilište Narona - Metković, Novi Val - Zagreb, Helikop - Zagreb
Ovo su razni koncepti projekata na kojima radimo, koje smo radili, koje ćemo raditi i na kojima ćemo samo surađivati. Svaki od predložaka imao je cilj biti vizualno napredan i dizajnerski dotjeran. Budući da ovi prijedlozi uglavnom imaju komercijalni predznak, držali smo se poslovnog pristupa s dozom našeg modernog stila. 
Svi naši projekti su rješenja potpuno prilagođena poslovanju klijenta i njegovim zahtjevima, sustavi koji su u podlozi svih naših web stranica su u potpunosti razvijeni u Exclusive Media tvrtci.

Kad je internet u pitanju mi možemo sve - Vaše potrebe i mašta su jedina ograničenja.

Obratite nam se putem kontakt obrasca i pogledajte kako Vama možemo pomoći. Za nas svaki novi projekt je novi izazov.
Navedeni su samo navažniji projekti, tehnički različiti, za još projekata, molimo obratite nam se.